Producten > Werk/bedrijfskleding en schoenen > Cofra werkschoenen

Logo CofraCofra Safety Shoes is een kwalitatief hoogwaardige leverancier van veiligheidsschoenen uit Italië. Het bedrijf is zelfs de grootste producent van veiligheidsschoenen in Europa met een productie van 3.8 miljoen paar schoenen.

Bij Cofra wordt zeer veel aandacht besteed aan nieuwe, hoogwaardige materialen, nieuwe modelleringen en modische designs. Hierdoor is het merk in Europa zeer populair! Bij nieuwe materialen moet vooral worden gedacht aan aluminium neuzen, composiet neuzen en -zolen en tex-materialen. De collectie is breed en heeft schoenen zowel in het lage segment als in het hoogste segment.

Zie voor de producten van Cofra hun website: Cofra.it

Cofra shoes 1Cofra shoes 2

Nieuws


Nieuw in het Kemar assortiment KEMPER lasdamp-afzuigers

950e1308e9

Op het gebied van afzuigfilterinstallaties, evenals afzuigtafels voor de metaalverwerkende industrie, is KEMPER wereldmarktleider.


Mitutoyo meetgereedschappen nieuw in ons assortiment !

mitutoyo


PIKT-O-NORM nieuw in het assortiment !

Kemar technische groothandel is officieel dealer geworden van PIKT-O-NORM

Een compleet gamma signalisatie & pictogrammen volgens Europese normen.

Betekenis kleuren van pictogrammen:

Groen: redding & evacuatie

Rood: brandbestrijding

Rood: verbod

Blauw: gebod

Geel/zwart: waarschuwing


John Guest

Het assortiment van Kemar is uitgebreid met John Guest push-in koppelingen voor verschillende toepassingen.

Bij John Guest staat de kwaliteit hoog in het vaandel van onze producten. Dit wordt door een optimale kwaliteitsborging in het totale productieproces onderstreept. Er vindt een constante controle plaats, van ontwikkeling van gereedschappen tot en met het eindproduct. Daarmee is het John Guest gelukt om wereldwijd vele nationale en internationale keuren en toelatingen te verkrijgen. John Guest heeft sinds 1989 het ISO 9001 certificaat. John Guest is dan ook bij vele internationale bedrijven voorkeursleverancier.

 
Kemar - Technische Groothandel | Rijnsburgerweg 50c 2341AB Oegstgeest | T: 071 565 1177 | F: 071 528 3663 | Algemene Voorwaarden
 
Kemar-catalogus
bedrijfsuitrusting