Bedrijfsinformatie

Kemar Technische Groothandel is een actieve en innovatieve onderneming in Oegstgeest. De persoonlijke aanpak, motivatie en eerlijke manier van zaken doen hebben geleid tot een uitgebreid netwerk van tevreden klanten, welke nog gestaag groeit. Kemar denkt in oplossingen en denkt graag mee met de klant.

Het productenaanbod is de laatste jaren aanzienlijk uitgebreid. Tegenwoordig maakt Kemar zich niet alleen sterk voor toonaangevende bevestigingsmaterialen en gereedschappen, maar ook voor zeer uiteenlopende veiligheidsproducten , signaalverlichting en benodigdheden voor diverse industrieen en productiebedrijven

Deze producten hebben allen iets met elkaar gemeen: hun uitzonderlijke kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Het kantoor van Kemar is in Oegstgeest gelegen en eenvoudig bereikbaar. Voor een routebeschrijving en contactinformatie kunt u hier terecht.

Onze algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden kunt u hier inzien.

Nieuws


Nieuw in het Kemar assortiment KEMPER lasdamp-afzuigers

950e1308e9

Op het gebied van afzuigfilterinstallaties, evenals afzuigtafels voor de metaalverwerkende industrie, is KEMPER wereldmarktleider.


Mitutoyo meetgereedschappen nieuw in ons assortiment !

mitutoyo


PIKT-O-NORM nieuw in het assortiment !

Kemar technische groothandel is officieel dealer geworden van PIKT-O-NORM

Een compleet gamma signalisatie & pictogrammen volgens Europese normen.

Betekenis kleuren van pictogrammen:

Groen: redding & evacuatie

Rood: brandbestrijding

Rood: verbod

Blauw: gebod

Geel/zwart: waarschuwing


John Guest

Het assortiment van Kemar is uitgebreid met John Guest push-in koppelingen voor verschillende toepassingen.

Bij John Guest staat de kwaliteit hoog in het vaandel van onze producten. Dit wordt door een optimale kwaliteitsborging in het totale productieproces onderstreept. Er vindt een constante controle plaats, van ontwikkeling van gereedschappen tot en met het eindproduct. Daarmee is het John Guest gelukt om wereldwijd vele nationale en internationale keuren en toelatingen te verkrijgen. John Guest heeft sinds 1989 het ISO 9001 certificaat. John Guest is dan ook bij vele internationale bedrijven voorkeursleverancier.

 
Kemar - Technische Groothandel | Rijnsburgerweg 50c 2341AB Oegstgeest | T: 071 565 1177 | F: 071 528 3663 | Algemene Voorwaarden
 
Kemar-catalogus
bedrijfsuitrusting