Producten > Werk/bedrijfskleding en schoenen > Engel Workwear

Logo Engel WorkwearEngel Workwear werd opgericht in 1927 en is een van de grootste fabrikanten van werkkleding in Europa. Engel staat bekend voor de hoge kwaliteit werkkleding.

Design, functie en high-tec materialen zorgen dat de kledingstukken de beste op de markt zijn. De fabrieken van Engel zijn uitgerust met de nieuwste apparatuur zodat ze speciale technieken kunnen gebruiken, zoals 'Triple gestikte naden' en ingewikkelde technische kleding kunnen ontwerpen. Alle gebruikte materialen zijn getest tegen krimp, verkleuring, sterkte etc.

Neem een kijkje op de website van Engel Workwear voor een compleet productoverzicht.

Nieuws


Nieuw in het Kemar assortiment KEMPER lasdamp-afzuigers

950e1308e9

Op het gebied van afzuigfilterinstallaties, evenals afzuigtafels voor de metaalverwerkende industrie, is KEMPER wereldmarktleider.


Mitutoyo meetgereedschappen nieuw in ons assortiment !

mitutoyo


PIKT-O-NORM nieuw in het assortiment !

Kemar technische groothandel is officieel dealer geworden van PIKT-O-NORM

Een compleet gamma signalisatie & pictogrammen volgens Europese normen.

Betekenis kleuren van pictogrammen:

Groen: redding & evacuatie

Rood: brandbestrijding

Rood: verbod

Blauw: gebod

Geel/zwart: waarschuwing


John Guest

Het assortiment van Kemar is uitgebreid met John Guest push-in koppelingen voor verschillende toepassingen.

Bij John Guest staat de kwaliteit hoog in het vaandel van onze producten. Dit wordt door een optimale kwaliteitsborging in het totale productieproces onderstreept. Er vindt een constante controle plaats, van ontwikkeling van gereedschappen tot en met het eindproduct. Daarmee is het John Guest gelukt om wereldwijd vele nationale en internationale keuren en toelatingen te verkrijgen. John Guest heeft sinds 1989 het ISO 9001 certificaat. John Guest is dan ook bij vele internationale bedrijven voorkeursleverancier.

 
Kemar - Technische Groothandel | Rijnsburgerweg 50c 2341AB Oegstgeest | T: 071 565 1177 | F: 071 528 3663 | Algemene Voorwaarden
 
Kemar-catalogus
bedrijfsuitrusting