Producten > Reiniging, absorptie, hygiëne, poetsmaterialen > New Pig

Logo New Pig4 redenen waarom PIG® Producten onmisbaar zijn:

  • Veiligheid - Veel PIG® Producten zijn speciaal ontworpen om vloeistoffen van uw vloeren te houden. Hierdoor voorkomt u val-en glijpartijen.
  • Regelgeving - PIG® Producten kunnen u helpen bij het voldoen aan ISO 14001 en andere regelgeving, waardoor het milieu wordt beschermd.
  • Reinheid - PIG® Producten verwijderen vuil en vettigheden waardoor u een schone en professionele uitstraling bij uw bedrijf kunt behouden. Geef uw medewerkeres een schone werkplek en maak een goed indruk op uw bezoekers.
  • Efficiëntie - PIG® Producten zijn eenvoudig in gebruik en helpen u arbeidskosten drastisch te verlagen. Dankzij PIG® absorptiematerialen is het tijdrovende opvegen van losse korrels namelijk overbodig.
New Pig Corporation zag in 1985 in Tipton, Pennsylvania het eerste daglicht. Een van de vele ontdekkingen van New Pig was de Original PIG® absorptiekous. Het eerste 'ingevatte' absorptiemiddel voor gemorste vloeistoffen en lekkages. Sinds die tijd is het assortiment van New Pig enorm uitgebreid tot een complete artikelenreeks voor het voorkomen en opruimen van gemorste vloeistoffen en lekkages op de werkplek.

Inmiddels mag New Pig Corporation zich al jaren marktleider in 'ingevatte' absorptiemiddelen noemen en levert het aan 155.000 klanten in meer dan 60 landen.

Nieuws


Nieuw in het Kemar assortiment KEMPER lasdamp-afzuigers

950e1308e9

Op het gebied van afzuigfilterinstallaties, evenals afzuigtafels voor de metaalverwerkende industrie, is KEMPER wereldmarktleider.


Mitutoyo meetgereedschappen nieuw in ons assortiment !

mitutoyo


PIKT-O-NORM nieuw in het assortiment !

Kemar technische groothandel is officieel dealer geworden van PIKT-O-NORM

Een compleet gamma signalisatie & pictogrammen volgens Europese normen.

Betekenis kleuren van pictogrammen:

Groen: redding & evacuatie

Rood: brandbestrijding

Rood: verbod

Blauw: gebod

Geel/zwart: waarschuwing


John Guest

Het assortiment van Kemar is uitgebreid met John Guest push-in koppelingen voor verschillende toepassingen.

Bij John Guest staat de kwaliteit hoog in het vaandel van onze producten. Dit wordt door een optimale kwaliteitsborging in het totale productieproces onderstreept. Er vindt een constante controle plaats, van ontwikkeling van gereedschappen tot en met het eindproduct. Daarmee is het John Guest gelukt om wereldwijd vele nationale en internationale keuren en toelatingen te verkrijgen. John Guest heeft sinds 1989 het ISO 9001 certificaat. John Guest is dan ook bij vele internationale bedrijven voorkeursleverancier.

 
Kemar - Technische Groothandel | Rijnsburgerweg 50c 2341AB Oegstgeest | T: 071 565 1177 | F: 071 528 3663 | Algemene Voorwaarden
 
Kemar-catalogus
bedrijfsuitrusting